innebandyälskling

Jag är så glad idag! Innebandysäsongen har börjat för grabbarna, de har träningsmatch ikväll och min älskling ska spela! Vi har varit tillsammans i över 2 år, umgåtts i snart 3, men på grund av hans knäskada har jag knappt sett honom spela sporten han lever för. Självklart har jag sett honom stå och skjuta på mål  och varit med på någon träning ibland, men det är inte ofta jag sett honom på match. Sist jag såg honom vred han till knät igen och det gjorde ont i hela mig – och kanske framförallt i honom. Ikväll håller jag tummarna och ber till gudarna att allt går bra och att jag bara kan få njuta av att se mitt innebandyproffs till pojkvän!

puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>