spontanshopping

Emil skulle bara skjutsa upp mig till sjukhuset för att lämna några prover då vi råkade svänga in för en runda på stan.
Vi lyckades komma hem med ett nagellack, en plattång, en kamera (dock ingen super kamera då vi inte får någon garanti, och då behöver jag inte vara lika rädd om den = fler roliga bilder förhoppningsvis) + fodral och inte minst en tv. – Jag kan tycka att det känns lite överdrivet att ha tre tv i en tvåa,  men eftersom att det ju var SÅ billigt tyckte Emil att vi borde ha en i köket så att vi kunde sitta där och äta frukost och titta på nyhetsmorgon på helgerna. – Herregud säger jag bara.

så kan det gå när vi tror att vi är rika!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>