slitet

¨

Ja, här var det slitet!
Det tar hårt på krafterna hos en gammal 21-åring att dricka några cider och sjunga spice-girls varvat med kent halva natten.
Jag har inte riktigt orkat ta tag i städningen än, så jag hoppas att jag inte får något oväntat besök idag. RING om ni vill hälsa på så att jag åtminstonde hinner slänga in alla grejerna i garderoben och sopa dammet under mattan innan ni kommer iallafall.  ;)

Har väntat hela dagen på att x-factor reprisen ska börja. Ska gosa ner mig i sängen (tv:n i vardagsrummet är numera helt trasig) och titta tillsammans med en skål chips. Så får man göra när det är lördag. Sedan får vi se vad dagen erbjuder.

Är det nu det är halloween? Idag? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>