dancing in the moonlight

Det var en blandad kväll igår, det är nog rätta ordet. Men helt ok i det stora hela.
Hade fruktansvärt roligt hos Denise med diverse drycker och urballat spel tillsammans med Madde & Ida. Sedan gick vi vidare till en utflyttningsfest, – och vore det inte för att jag trivs så bra i vår nuvarande lägenhet så hade jag velat flytta dit på en gång. Ljus, högt i tak, stora fina fönster. Men det kändes som om att den röda tråden genom kvällen var ”att komma försent”, då de flesta hunnit gå till ceasar eller hem när vi om dit så det blev lite stelt. Bestämde mig för att gå till en annan hemmafest där Emil befann sig, men när jag kom dit hade de hunnit gå vidare mot 20-års festen på munkeberg – som typ var slut när jag kom fram. Men kvar blev jag,gabbi och innebandygänget på ”dansgolvet” halva natten medan det stackars födelsedagsbarnet satt i mörkret och spelade musik och troligtvis bara väntade på att vi skulle gå. Som tur var blev det ingen efterfest trots allt planerande så vi åkte hem, hade oss lite och somnade.

Idag har jag försökt mig på att shoppa tillsammans med mamma utan resultat.
Jo, lyckades få hem det viktigaste;  en ny vinterjacka. och lite till. – visar i morgon.
Planerar att dra med mig Emil till karlstad på tisdag/fredag istället.
Lyckades ju glömma mitt presentkort på 1000 kr hemma också, och det måste ju shoppas upp NU.

Nu ska jag gosa in mig i Emil.

puss

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>