När du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger mig och när du går vet jag att du snart är här igen

YouTube Preview Image

Så mycket bättre, vilket genialiskt program!

Älskar nya versioner på låtar, – om de är bra såklart, annars hatar jag.
Bäst är nyare versioner på äldre låtar, så att man börjar tycka om dem på nytt. Eller helt enkelt börjar tycka om dem, om man aldrig lyssnat på dem förut.  Miss Li gjorde denna låt av Pugh hur bra som helst, och hur underbar är hon inte över huvud taget?!. Dessutom tycker jag att Olle Ljungströms version av Dinga linga lena var bra. Jag avskyr den egentligen, men med Olles röst kan alla gamla skitlåtar bli fantastiska. ♥

Klicka på bilden för att komma till Olle Ljungsrtöm och de andra artisternas versioner av Pughs låtar från i Lördags. 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>