tror du på ett liv efter döden?

 

Lovar du att vara ärlig?: nej,
Låt som när du är ledsen sörjer till?: jag har ingen låt som jag sätter på när jag är ledsen. när jag är ledsen är jag ledsen, då spelar det ingen roll vad det är för musik på. sen finns det låtar som gör mig ledsen, men det är en annan sak.
Beroende av:  jag är nog egentligen beroende av rutiner.
Vad tror folk om dig?: De tror nog att jag är dryg. Det är jag kanske också.
Vad säger du för att imponera på någon?: Min pappa är rik.
Hur imponerar man på dig?: få som gör det.
..
Nej, men det är ju hur mycket som helst jag kan bli imponerad av. Allt från att vara bra på ett tv-spel till att vara framåt som person.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”lycka till hos tandläkaren”
Sprit, cider, vin eller öl:cider
Brukar du bli för full: ett tag i somras tyckte jag att jag blev för full vad jag än gjorde: en middag med mamma och pappa, en fest, eller ett glas som lyckades bli flera med mig själv. men var nog för att jag var väldigt trött väldigt ofta. men nu, nej. kanske för att jag inte dricker speciellt ofta just nu.
Har du haft sex idag: nej
Vem ringde du senast?: mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: något om att hon var på möte och att vi kunde höras sen.
Brukar du komma i tid: nej
När mår du bra: När jag har kontroll.
Hur känner du dig nu: lugn och harmonisk, med lite bakomliggande irritation.
Vad saknar du:  ett jobb. det är typ det jag skulle vilja ha allra helst i hela världen just nu. ett fast jobb.
Hade du en bra kväll igår: ja! gjorde ingenting speciellt men det var en så bra kväll. jag mådde bra bara.
Rakar du benen: ja..det gör jag. men just nu råkar jag ha två risbuskar till ben.
När brukar du oftast gå och lägga dig: När Emil jobbar brukar det bli typ 21.30-22, vilket jag tycker är bra. Fast just nu beror det på när kvällens program börjar eftersom vi numera endast har tv i sovrummet, så igår la vi oss 20.00.
Är du blyg?: för vissa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Är du nöjd med ditt liv: nej. för det första behöver jag som sagt ett jobb. för det andra en utbildning. kanske i omvänd ordning. jag är ju nöjd med min pojkvän, med vår lägenhet, med min familj – allt sånt. men jag behöver göra något av livet liksom, det är ju bara det att jag inte vet vad.
Vad är det värsta du vet?: det är så mycket som är det värsta jag vet. det finns inte en specifik sak. det finns ju det värsta jag vet i olika kategorier. jag skulle kunna svara: dumma människor som inte går att diskutera med, men det är ju inte värre än typ krig. men jag skulle inte svara krig på ”vad är det värsta du vet”, inte pedofiler heller, fast det verkligen är bland det värsta jag vet. jag skulle kunna svara typ: att ha ont i magen. det är nog det värsta jag vet. i sjukkategorin åtminstonde.
– bra svar.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: ingen.
Vad längtar du till?: att åka bort med Emils familj, om det blir något. Det kanske bara är jag ensam som har planerat detta, men jag tror att det var prat om det? Åka och gå på jul på liseberg, bo på hotell, åka till ullared, bo på hotell igen. Äta middag,
tömma upp ett skumbad på rummet med en flaska vin och bara va. julmys, shopping, kärlek, romantik.
Vad är det finaste du fått?:min Emil.
Är det okej att gråta: varför inte?
När grät du senast: i lördags/söndags.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: jag blir så snål. en miljon. det är så svårt. jag skulle lätt kunna shoppa upp allt. men det känns ju som om man borde köpa något vettigt. men ska man ha typ en lägenhet i stockholm, då är ju pengarna slut sen. en bil skulle ju vara bra, men skulle nog inte köpa värsta bilen, man vill ju ha annat också. men en lägenhet utomlands skulle nog vara en bra investering om man har råd. det skulle jag verkligen vilja ha. sen vill jag ju ge endel pengar till familjen också. en miljon är ganska lite.
Vill du gifta dig: nej.
Vill du ha barn: ja, om 20 år. nej men inte nu iallafall.
Tror du på ett liv efter döden: nej. jag hoppas åtminstonde inte. när jag är död är jag död då vill jag inte leva mer, det räcker med en gång.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ett antal gånger.

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>