new in; needed

Hade ju som sagt tappat shoppingförmågan när det var dags i söndags så kom endast hem med dessa. Och en skjorta/blus dekorerad med pärlor på kragen vilken jag inte hittar på internet så att jag kan klistra in den här. Tar kort på den någon dag, finns ju säkert någon som är intresserad.

I vilket fall – världens varmaste och mysigaste tröj-klänning (en lång tröja helt enkelt som jag använder till tights,) med päls i. Kostar 300kr och finns på stadium. Kommer använda den flitigt i vinter då jag är så otroligt frusen.
Och jacka såklart (som är snyggare i verkligheten ;)), vilket jag verkligen behövde. Och jag är så glad! Hade räknat med att lägga ungefär 2500 på jackan. Den hade kostat 2600 och var nedsänkt till 1999 (säkert förra årets modell, men lägger ingen större vikt vid det) MEN, tydligen var det även 20% på jackor så fick den för 1500 vilket är fucking 1000 kr mindre än vad jag räknat med. Lycka.
Det är nog min tredje blåa jacka, men trivs bra i dem. Tråkigt med svart, och blå är lagom ” färgglatt”.

Köpte även en del smågrejer som inte är intressant för någon bloggläsare.
Typ hålslag på clas olsson och register till pärmar då jag och Emil behöver få ordning på våra papper.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på pretty little liars. Så glad att jag äntligen fått hem säsong 2.
Men lite läskigt är det (samtidigt som väldigt löjligt) så jag hoppas att Emil kommer hem fort ikväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>