fredagsproblem

Denna dag fungerar inte.
Jag har målat naglarna trettio gånger för att det blev fel, och krashat vinglas osvosvosv.
Och jag har funderat hela dagen på vad jag ska göra ikväll och fortfarande inte kommit fram till något.
Alla mina x-factor kompisar är bortsprugna. Jag har magkatarr och vill inte dricka. Emil har innebandymatch som jag jättegärna vill se, men var tvungen att åka med honom i så fall och sitta i hallen 2 timmar själv innan matchstart. Inte så kul.
Nu återstår två alternativ: Sitta hemma i min ensamhet, äta chips och titta på Malin-filmer (ganska lockande, men tråkigt en fredag.)  eller gå hem till familjen och titta på x-factor. Det är ju alltid bra att ha någon att diskutera artisterna med..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>