fjäsk //

Idag har det inte blivit mycket gjort. Har dock inte  känts som ett problem. Njutit av att ha sovmorgon tillsammans med Emil och kramats med honom första halvan av dagen, varit med mig själv andra. Smidit lite planer och så vidare.

Nu måste jag skynda mig att städa, har en timma på mig innan Emil slutar (dock jobbar ju det där lidl folket övertid varje dag så kan väl räkna med 2 timmar). Sedan har jag nämligen fullt upp med att fjäska. Kan nog få min man att göra som jag vill, om jag vill.

;)) :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>