gravidmagen

För ett tag sedan var jag och Emil helt säkra på att jag var gravid.
Emil sa: ”Är det inte en bebis där inne är det helt klart något annat konstigt som ligger där inne!”
och vi skrattade. Det kändes konstigt. Jag blev nästan glad. Vi klappade på magen och undrade om det var en Hugo eller Thea som låg där inne  och vi var tvungna att ta en första ”gravidbild”.
Sedan blev jag såklart ledsen, för var jag gravid betydde det att jag skulle behöva göra en abort. Det känns inte som att det är något jag skulle vilja göra någonsin, men som något jag är tvungen att göra om jag blev gravid just nu. Om jag hade allt annat jag ville ha här i livet, och allt som behövdes, var nöjd och mådde bra med mig själv och var lycklig i allmänhet och framför allt hade ett jobb och ett stabilt liv skulle vi skaffa barn på en gång. Men jag vill vänta minst 4-5 år till.   Sedan kan vi börja fundera. För mig är det inte bara att skaffa barn och lösa allt när det kommer, jag vill kunna ge mina barn allt . ♥
Dessutom vill jag ha min Emil för mig själv en liten stund till, sedan är man styrd av barnen resten av livet.

Jag är inte gravid.
Det betyder dessvärre att något annat konstigt finns i min mage. Eller inte finns. – Magmuskler.
Mamma sa: ”Det är bara magmusklerna som ”släppt”, nu MÅSTE du börja träna! Så går det när man blir över 20 och aldrig tränar”. ÅH, jag HATAR att träna. Och jag HATAR att vara över 20.
Men nu är det ett faktum, jag måste ta tag i dethär.
Och nej, jag säger inte att jag är fet. Jag skulle ärligt hellre lägga på mig något kilo här och där än att gå ner i vikt, så något sånt strävar jag inte efter. Men det är inte hållbart att gå omkring med en gravidmage utan att vara med barn.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>