new in; shoes & happiness

Det känns som att jag är den enda tjejen i hela världen som inte ”äääälskar att köpa skooor!”. 
För mig är att köpa skor tråkigare än att köpa toalettpapper. 
Dock var jag tvungen att köpa ett par idag då jag behöver ett par vanliga lite ”finare” nu på lördag, och över huvud taget när jag ska ut. Fick bli ett par på första bästa affär – H&M ,så nu har jag det avklarat.   Kan dock inte gå i dem, men det är en annan historia.

För övrigt känner jag lycka idag, utan att skriva med den minsta sarkasm (kors i taket). Äntligen! känner jag. Jag har spenderat dagen tillsammans med Emil i Karlstad där vi shoppade de julsaker som fattades till hemmet nu till advent osv. Vi bestämde oss för att det skulle bli en vit jul i år, så i stort sett allt vi köpte var vitt. Bild kommer såklaaart. Jag har gått omkring leendes och skrattandes hela dagen och insett att jag kan bli kär i Emil på nytt om och om igen. Det räcker med att komma några mil från stan för att komma ifrån den tråkiga vardagen. Extra mysigt hade vi på vägen hem. ♥

Nu väntar jag på att han ska träna klart så att vi kan åka till Ica för att köpa det vi glömde köpa i karlstad (hoppas på att det finns), vilket var en hel del. Typiskt oss, men så är det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>