2012-12-18

Både jag och Emil vaknade av att vi trodde att vi hade gjort slut i morse.. I hans drömmar hade jag gjort slut och blivit tillsammans med någon annan på en gång, och i mina drömmar lämnade han mig för en annan tjej.   Vi var så ledsna båda två att vi låg kvar i sängen och kramades och killade varandra på ryggen flera timmar för länge i morse. Det blev en underbar mysmorgon, med massor av kärlek. Det behövde vi. Älskar min pojkvän ända in i döden.
Sedan lyssnade vi på julmusik och jag och Vivsan (katten) slog på en julfilm och drack varm choklad.
Emil är besviken för att jag inte har haft så mycket julkänslor, men de är på väg. Ikväll ska vi baka lussebullar och knäck, (skulle ha gjort det igår men det kom en diskussion i vägen,) och hämta paket att slå in på ICA. Vi som inte trodde att det skulle bli så många paket iår har snart fyllt hela vardagsrumsgolvet med klappar då inte alla får plats under granen. Jag längtar faktiskt som ett litet barn till julafton just nu. Är sugen på maten, den mysiga stämningen som uppstår och såklart otroligt spänd på klapparna!

Igår hälsade mamma & pappa på. De hade med sig lussebullar och av mig fick de kaffe som inte gick att dricka. Men vi hade mysigt ändå. Pratade, lekte med katten och spelade ”pengarna på bordet” tills Emil kom hem från jobbet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>