julklappar//malin&emil

Ett utdrag av alla julklappar.
Är så nöjd med allt! Julklappar är ju inte det viktigaste, men när det är dags för klappöppning blir jag fortfarande som ett litet barn på julafton. Är allra mest nöjd över peak-jackan tror jag.
Är grymt faschinerad över 3D grejerna också, OCH att jag tyckte att själva filmen var så jävla bra. Det trodde jag aldrig. Jag och Emil har varit precis likadana när det gäller den filmen. Vi har endast sett ett par blåa fantasy-människor framför oss som springer omkring i skogen och dragit slutsatsen att den verkligen inte är någonting för oss, men fel hade vi. Tyckte den var bra, och framför allt väldigt fint gjord.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>