VSFS/världens bästa träningsmotivation/Want to look like Candice Swanepoel

Victorias Secret Fashion Show 2012:
YouTube Preview Image

Okej, det är inte bara Candice jag skulle vilja se ut som.. Finns ett par till som är snygga. Haha.
Blir faktiskt – på riktigt tro det eller ej, sugen på att börja träna just nu. Dock skulle jag ju behöva ett par silikonbröst också för att se ut såhär, men det blir det inget med. Har gått ner några kilo för mycket denna vinter (standard..) så nu ska jag fan ta tag i dethär med att äta normalt och börja träna igen. KOMIGENDÅ, i år (13)  kan jag väl få till det där med diciplinen?!

Så skriver jag detta medan jag endast ätit godis idag och är på gång att äta pizzarester från gårdagen,..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>