i’ve got real big plans and such bad thoughts

Emil känner mig. 
Han gav mig ett stort skrivblock i julklapp där det stod:
 I’ve got real big plans and such bad thoughts.
Och med texten: ”För både bra och dåliga dagar” som han skrivit själv på paketet.

När jag är arg, ledsen eller besviken skriver jag – överallt. Ibland när jag är glad också, men mest när jag är arg. Allra helst på fyllan. Hela ”mina anteckningar” på mobilen är fyllda med  milslånga texter, meningar eller ord. Jag har tusen dokument på datorn, och det finns lappar överallt i lägenheten där jag skrivit. När jag är arg på någon som står mig nära skickar jag långa sms, mail eller skriver brev på papper. Nu har jag blocket att kladda ner känslor i istället. Kommer inte att bli någon fin bok med fina texter, den som läser kommer att bli ledsen över det som står om de själva nämns. Men den som läser ska veta att det jag skriver skriver jag när jag är som allra argast, och sedan älskar jag er lika mycket igen. De flesta iallafall.
Meen, nu är det så att ingen ska läsa.

Det var en av de mest genomtänkta julklapparna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>