nyårslöfte; ta tag i och styra upp livet – på riktigt.

 

Jag tror att jag fuckade up lite…ganska mycket ett tag.

Jag ville bara skriva att nu är jag back on track gällande mitt löfte, det känns så.
Jag fick ett litet mental breakdown i morse när jag hittade mina räkningar..som jag gömt för mig själv.. för att jag inte riktigt hade råd att betala dem.. som om det skulle bli bättre av det!  (lyxfällanmaterial.)
Men idag insåg jag att jag inte bara kan sitta och gråta över att jag är så dum i huvudet som ställer till allting som är dåligt för mig själv, så jag gick omkring och grät istället.. Samtidigt som jag tog tag i saker. Framsteg.
Jag tog tag i räkningarna & jag sökte några jobb. Jag tog tag i den gigantiska disken medan Emil lagade husmanskost. (Annat löfte; börja äta ordentligt.) I morgon (tror jag, måste ringa och kolla) ska jag på ett väldigt viktigt möte, på onsdag ska jag börja på yoga (hahah.)
Det känns som att jag är på gång lite grann åtminstone.

Nu ligger Emil och pluggar, och jag ska kolla på ett avsnitt av Gossip Girl och så ska vi göra juice sen.. :))) Fick ju en juicemaskin av Emil i julklapp, jag älskar den. Nyttigt, men dock jävligt dyrt..

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>