passar på; manliga strippor

YouTube Preview Image

Emil är inte hemma,så jag passade på. Han är inget fan av manliga strippor, förstår inte varför?
Den var helt okej. Man var ju mest intresserad av själva showen liksom, ingen vidare handling och dåligt slut.

– HAR NI HÖRT om Justin Bieber och hans fans?! Är inte intresserad av honom annars men detta är ju helt sjukt. Jag var tvungen att subscriba  honom på fb. (Han röker på och hans fans skär sig i handlederna för att han ska sluta..? och poastar det på twitter #cut4bieber)

antagligen har ni det, jag är kanske lite efter – har inte laddat ner aftonbladet appen på ”nya” telefonen än..

MEN ÄNDÅ.

Nu ska jag ta ett bad, peela kroppen, raka benen  och fixa mina fötter bland annat, har fått för mig att man måste vara barfota när man tränar yoga..?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>