inhale, exhale / yoga


Min gamla blogg har försvunnit insåg jag nyss, det kändes inte så bra. Det är som att tappa bort en gammal dagbok,  full av minnen. Ja, så var det med det, kan ju inte gå runt och sörja en blogg liksom. Men synd ändå.

Idag har jag tränat yoga för andra gången, så grymt skönt verkligen. Mår sjukt bra efter att ha varit där.
Inte nog med att det har en väldigt lugnande effekt på mig ( – man kan komma dit asförbannad och typ sväva ut i lycka efteråt,) det är ju även en träningsform som faktiskt passar mig.  Jag är ju inte gör-vig, eller snarare så o-vig man kan bli så att så sätt passar det ju egentligen inte dock blir jag ju vig om jag fortsätter, men rörelserna är ju så sköna. De två gånger jag har testat gym till exempel ville jag ju bara dö, det är ju BARA jobbigt och inte ett dugg skönt som vissa påstår att det är.
Dock är jag nog så illa tvungen att börja gymma också snart, jag kommer ju fan inte ens orka bära mina barn när det är dags t.ex.

Igår var vi hemma hos Henke, Mimmie & Agnes. Då ville jag skaffa barn på en gång. Fruktansvärt goa ungar får de dedär Olsson-Höök familjerna. Det var efter att Helena fått Mio som jag först bestämde att jag faktiskt ville ha barn över huvud taget. Sen hamnade jag i fel del av månaden idag och så skrek jag ”JAG SKA ALDRIG SKAFFA BARN!!”. Jag menar, jag  avlider ju av dessa värkar, hur ska jag då klara av att skaffa barn?  Lär ju inte vara värt det.. (klart det är, men inte nu.)

Babbel inlägg. Nu ska jag ta en kopp te och kanske umgås lite med Emil, Emil & Alex. Eller så ligger jag kvar i sängen och myser med mig själv. Måste spela candy crush också, det pågår en väldigt viktig kamp mellan mig & Emil.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>