efter regn kommer solsken


E
fter stora åskmoln med blixtar och dunder och en jädra massa regn måste det väl vara dags för lite solsken?
Förväntan är stor, gör mig lite glad. Ser fram emot bättre tider, välkomnar dem med öppna armar.

Jag hade iallafall en RIKTIGT bra dag på åsenskolan idag. Drömjobbet ju. Charmiga charmiga ungar. Tänk, jag kommer bli en sån lärare som man kan fjäska för. Ja alltså inte typ: ”Fröööken jag har gjort alla läxor och lite till, jag är bäst”, det fungerar inte.  Men är du lite söt och blinkar med ena ögat kan vi köra hänga gubbe resten av veckan utan problem.

Fast de barnen jag i huvudsak ska ha är inte såna, de är duktiga, söta och snälla barn som kommer dit för att arbeta och lära sig svenska, vilket ju är mycket bättre.

Just nu är jag så fruktansvärt godissugen att jag NÄSTAN funderar på att baka något, men bara nästan.
Kanske orkar vänta på att Emil ska komma hem så att vi kan åka och köpa något istället.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>