Nyårslöfte ” Ta tag i och styra upp mitt liv”. / MITT GULDÅR

Emil sa till mig när jag kände mig deppig i höstas:
”2013 kommer bli ditt år, jag lovar. Det är då allting kommer att lösa sig för dig.”
Jag försöker. Jag har pratat med en psykolog, jag har börjat träna yoga, jag har fått jobba en hel del, jag mår bättre fysiskt, ..och psykiskt, och jag har som jag skrev i förra inlägget äntligen kommit på vad jag ska göra. Jag ska bli lärare. Så nu har jag skickat in ansökan, nu kommer jag vara så sjukt nervös fram tills jag får besked.

Jag hoppas att det blir som han säger, att detta blir mitt år. 

Om inte kommer jag alltid ha 2010. 
Det är mitt guldår.

1. Blev tillsammans med Emil. Han väckte mig till liv. Mycket intensivt förhållande, mycket roligt förhållande och mycket som var väldigt jobbigt också. Men äntligen hände det saker, allt blev spännande och intressant.
2. Åkte till Paris på våren. Riktigt rolig resa! Fick 3 nya fina vänner Emmelie, Julia och Karin men klickade speciellt med Emmelie de kvällarna vi satt och drack vin ,rökte ut genom fönstret på hotellet och pratade om våra pojkvänner. Jag ångrar dock att vi inte tog vara på själva Paris tillräckligt. Vi skulle ha lyssnat på Julia och Karin som levde livet istället för att deppa över saknade pojkar när vi fick stanna ett dygn extra pga vulkanutbrottet på Island.
3. Allt som hade med studenten att göra började dra igång ordentligt när vi kom hem från Paris. Balklänning, studentklänning oooosv skulle fixas. Både roligt och jobbigt. 
4. Studentresan. Av förklarliga skäl har jag mest ångest när jag tänker på den resan. Men vi hade så sjukt kul!
5. Det tog slut med Emil. (vilket absolut inte hörde till det ”guldiga” detta år)
6. Balen, var skittråkig och kändes ganska ovärd min 5000krs klänning.
7. STUDENTEN. Bästa och sorgligaste dagen i mitt liv. Men framför allt den bästa. Jag vill så gärna göra om den dagen.
8. Peace & Love roligaste jag gjort i hela mitt liv!!! nuff said.
9. En sommar fylld av fester, jag försökte njuta av att vara singel, det gick inte så bra, ag är ingen singelmänniska, men jag hade kul ändå. Glassade mycket på stranden, umgicks mycket med vänner, hittade på knäppa grejer, åkte till gbg med familjen och bara hade det allmänt härligt. Var på KENT med Emil, Erika och Lisa. 
10.Samtidigt som allt det roliga mådde jag ju väldigt dåligt pga att vi gjort slut osv. Jag behövde komma bort, åkte till stockholm med pappa i två veckor och ”jobbade”. Jag jobbade inte så mycket, men jag var så otroligt glad att vara hemifrån bara. Funderade mycket över mig och Emil och livet.
11.Blev erbjuden jobb i stockholm, jag planerade att jag skulle flytta dit och få en ”omstart”.  – Det blev inte så.
12. Åkte till Borås med min Mikaela. Hon skulle flytta dit och jag följde med henne första veckan. Träffade väldigt många bra människor, festade och trivdes med livet. Bestämde att jag skulle flytta dit.. Eller till stockholm med en av mina nya vänner.  – Det blev inte så.
13. Marken kom och det gjorde även Emil. Helt plötsligt var vi tillsammans igen som om ingenting hade hänt. Alltså, det var ju väldigt jobbigt i början, mycket behövde repareras men allt kändes liksom naturligt. Det var vi helt enkelt. Och denna gång kändes allt annorlunda. Det märktes att vi båda hade ”växt upp” lite under sommaren och var redo på riktigt. Pausen under sommaren var det bästa som kunde hänt oss.
13. September, åkte till tyskland – oktoberfest, sjukt kul!
14. Sedan fortsatte livet hemma i Filipstad tillsammans med min älskade pojkvän. Vi firade vår första jul ihop.
15. Firade nyår i Norrköping tillsammans med Erika.

Ett händelserikt år med mycket upp och nedgångar men i sin helhet mitt guldår. ”Hemma bra men borta bäst” var mitt motto. Fattar inte att jag hann med så mycket på ett år.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>